Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Алфа Ромео МиТо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ...
    Last edited by pooh; d.m.y г., 12:12.

Comment

• Жалко за хубавата идея с двоен ауспух в центъра.
      Така изглежда като нещо, което може всеки момент да стреля по теб.
      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Дано го видим това Мито ГТА в серийно производство,че на времето гледахме шпионски снимки на 159 ГТА,а един даже е беше заснел с работеща на празен ход пред някакво заведение,ама си остана само прототип и никога не видях как ще размазва наред немската конкуренция .
        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          Жалко за хубавата идея с двоен ауспух в центъра.
          Така изглежда като нещо, което може всеки момент да стреля по теб.
          Е това е ако е муле, очевидно, че това отзад не са истинските броня и дифузьор а е някъв камуфлаж
          Така както е оставено това, дори и истинските ауспуси да са в двата края, пак е прекалено зле изпълнено - недодялано е дори и за китайска кола, пък камо ли Алфа, така че според мен е маскировка не е нещо финално
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• може би е муле на фейслифт версията на мито, дето се очаква към 2012...
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Малко информация за местонахождението на снимката няма да е излишна, освен ако то е неизвестно. Колкото до Мито-то може и да е дело на някоя тунинг фирма, занимаваща се с оптичен тунинг и/или перформанс(аутоделта).

Comment

• Направи ми впечатление докато пътувах към Халкидики видях над 10 Mito. Явно се харчи добре в Гърция.
                Отделно се накефих в едно малко градче видях паркирани по улиците почти цялата гама. 33, 75, 156, GT i Mito бяло и червено.
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.4JTD
                Mazda CX-5

Comment

• Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
                  Направи ми впечатление докато пътувах към Халкидики видях над 10 Mito. Явно се харчи добре в Гърция.
                  Отделно се накефих в едно малко градче видях паркирани по улиците почти цялата гама. 33, 75, 156, GT i Mito бяло и червено.
                  От бая време МиТко е в челните класации по продажби у Швабско...

Иначе този "индивид" много повече прилича на опитно зайче на некой местен пишман тунингист, отколкото на каквото и да било друго...
                  SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                  SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                  SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Magneti Marelli дебютира с кит за Alfa Romeo Mito

http://topcars.bg/news.php?id=4124
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

• Нещо не ме кефи самия кит
                      No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                      Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                      e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• С тези раздувки на калниците заприличва на форд, а за тази задна броня трябва промяна на генерацията/с този втори ауспух/
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                          Magneti Marelli дебютира с кит за Alfa Romeo Mito

http://topcars.bg/news.php?id=4124
                          Да този боди кит обяснява,вече появилите се по-горе снимки с 2-ния дифузьор на МиТко...

Като цяло лично на мен ми харесва с изключение на раздутите калници, които предават малко нелеп външен вид на иначе, така магнетичния МиТко...
                          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Чаровник е!
                            Това моторче 1,4 201 коня ще бъде огън на пътя.
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                              Чаровник е!
                              Това моторче 1,4 201 коня ще бъде огън на пътя.
                              И къде видя 201 коня? Аз доколкото мога да смятам 150+31 =181 Като отчетем че двигателя 1,4 мултиеър е 170 коня стоково.....?!?
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                И къде видя 201 коня? Аз доколкото мога да смятам 150+31 =181 Като отчетем че двигателя 1,4 мултиеър е 170 коня стоково.....?!?
                                ам и аз това си мислех ама викам, май аз не смятам нещо като хората
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X